Zwart/witte kater vermist (is weer thuis)

Zwart/witte kater vermist

16 mei 2011
Een oplettende dorpsgenoot heeft ervoor gezorgd dat Jolly weer thuis is !

Vanmiddag is onze lieve kater Jolly ontsnapt, omgeving De Singels. Hij was nog maar net bij ons en nog niet aan buiten gewend. Wij missen hem heel erg. Als iemand hem heeft gezien, wil die dan contact met ons opnemen?

Elyze en Jade van der Heide
Lange Singel 8
0516-541106 
 06-53292281

Geplaatst in: Oproepen

8 reacties op “Zwart/witte kater vermist (is weer thuis)

 1. Tuinier zegt:

  Waarschijnlijk één van de dertig katten die het leuk vinden om in onze tuin te komen schijten?! Om vervolgens de vogels uit onze tuin te verjagen of erger, op te vreten? En dan hoor je mensen klagen over hondepoep…! Dan zijn die katten nogal een stuk smeriger en honds(=kats)brutaal : je wordt zo in je eigen tuin bevuilt! Bah!

 2. ook anoniem zegt:

  Deze poes loopt dus nu ergens buiten,waarschijnlijk in paniek!
  Voor de nieuwe eigenaars echt niet leuk,laat staan voor de poes!
  Daarom vind ik deze reaktie ongepast.
  Sterkte voor Elyze en Jade……………….

 3. een bakkevener zegt:

  Nou meneer of mevr de tuinier.
  Uw haat tegen over katten komt hier erg naar buiten.
  Mischien moeten we ons terecht zorgen maken over de vele vermiste katten in ons dorp??
  Met zulke katten haters??
  En voor Elyze en Jade ik hoop dat jullie kat snel en ongeschonden thuis komt.

 4. - Romke - zegt:

  Het valt me weer op, hoeveel Bakkeveensters geen naam hebben (een stokpaardje van mij). Elize en Jade, jullie hebben daar waarschijnlijk ook al aan gedacht, maar poezen gaan in het begin vaak terug naar hun vorige adres. Ik hoop van harte dat dit ook hier het geval is. – Romke van der Woud –

 5. yvonne zegt:

  Wat ontzettend jammer voor jullie Elyze en Jade, ik hoop dat hij snel weer terug gevonden wordt. En tuinder ik denk toch niet dat dit de plek is om je antipathie t.o.v. katten te laten blijken. Zij zijn verdrietig vanwege hun kat en zoeken hem.

 6. su zegt:

  tuinier ik vind uw reactie VRESELIJK om dit te zeggen .maar elyze en jade ik leef
  onzettend met julie mee, mijn kat was meteen de eerste dag dood gegaan ,nadat hij naar huis wilde

 7. Jonne zegt:

  Wat een kansloze opmerking Tuinier!! Ga lekker als een kluizenaar binnen leven, stop met werken en kom vooral niet meer buiten. Buiten is de grote boze wereld waar hondenpoep op straat, en kattenpoep in de tuin ligt.

 8. Janhendrik zegt:

  Ik denk dat meneer de tuinier het niet zo bedoelt richting de familie, maar zich vooral ergert in het allgemeen. Netter formuleren zou gepaster zijn. Natuurlijk is het sneu als mensen hun beest kwijt zijn, maar dat is ook het risico van beesten buiten laten. Wel vind ik dat het eens tijd wordt dat hondenbezitters en kattenbezitters gelijk worden behandeld. Hoewel ik tegen het alsmaar verhogen van de tarieven van de gemeentelijke belasting ben, lijkt het invoeren van kattenbelasting mij een goede maatregel. Men kan toch niet ontkennen dat katten niet voor overlast zorgen.

Geef een reactie