vlooienmarkt 07 augustus

Zaterdag 07 augustus 04.00 uur de eerste standhouders maken zich al gereed om het (te verwachten) vele publiek te ontvangen met hun handelswaar. De voorspellingen waren nu niet echt dat je dacht ja het zal wel droog zijn, maar tot 13.00 uur is het mooi droog gebleven. Ja, zelfs de zon heeft zich nog even laten zien. Al met al weer een geslaagde dag.

Een negatief puntje van deze mooie dag was dat de politie het ook erg druk had. Druk met het uitschrijven van bekeuringen aan automobilisten. De betreffende personen vonden het waarschijnlijk te ingewikkeld om de auto op het prachtige parkeerterrein te plaatsen (kosten 1(één!!) euro). En ja, een bon op achter de ruitenwisser komt al snel op een 60 euro en afdingen is er daar niet bij.

Daarom een tip van de organisatie: voor 59 euro kun veel mooie spulletjes op de markt kopen  

Een impressie

 

 

 

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2010

1 reactie op “vlooienmarkt 07 augustus

  1. Hille Douma Sleen zegt:

    Ik vind deze vlooienmarkt tot dusver de mooiste, aanvaarbare prijzen doordat stageld ook aanvaardbaar is,. ongedwongen en uitstekende locatie

    gr H. Douma

Geef een reactie