Hete vlooienmarkt

Vlooienmarkt van zaterdag 3 juli 2010

De voorgaande vrijdag was heet: temperaturen van ver boven de 30 graden. En ….. Nederland wint met 2-1 van Brazilie.

Zaterdag zal het wat minder warm zijn en later op de dag kans op (onweers)buien. Maar voor een openlucht markt denken we dat het te warm is en er niet al te veel standohuders en bezoekers komen.

Om 5 uur in de ochtend van zaterdag 3 juli zijn er een stuk of 40 standhouders aanwezig en sommigen zo te zien zijn al een tijd bezig met uitstallen. In totaal komen er 225 standhouders. Velen zoeken een schaduwplekje, maar dat lukt natuurlijk niet voor iedereen. Later blijkt dat als je een beetje op de wind staat, het nog wel te harden is. De bezoekers zijn vroeg. Rond 9:30 uur zijn de beide parkeerweilanden op hun volst.

Hoe de handel was weten we niet, maar “vrouwen bloot, handel dood” zal voor sommige standhouders wel hebben gegolden. Tegen 12 uur, toen het ruim boven de 25 graden was, liep het aantal bezoekers al sterk terug en begonnen de eerste standhouders al met opruimen. toen de laatsten tegen 14 uur vertrokken rommelde het in de verte. Onweer ? Ja bleek later, want tegen 15 uur begon het te regenen. Een stevige bui….

Volgende markt is zaterdagochtend 24 juli 7-13 uur.

Hieronder nog een paar foto’s.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2010

Geef een reactie