Uitslag Stratenvolleybal 2010

Stratenvolleybal

Vrijdagavond 25 juni is het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi weer gehouden.

We waren wederom te gast op de zonneweid van Dundelle. De weersomstandigheden waren ideaal: temperaturen rond de 20 graden. Nadeel was voor sommigen de zonneschijn, maar daarvoor had de volleybal vereniging oranje petjes (met zonneklep!) uitgedeeld.

Er stonden 10 teams op papier; ook het aanvankelijke speelschema was daarop gebaseerd. Een dag voorafgaand het toernooi kwam er nog een teamaanmelding binnen. Toen ook vrijdag enkele uren voor aanvang bleek dat de organisatie een team had vergeten in te schrijven, is het speelschema aangepast. De 2 extra teams wilden we toch graag mee laten doen. Het totaal aantal teams kwam hiermee uit op 12. Dat is 2 meer dan vorig jaar.

Op de 3 velden werden daarom 3 poules van 4 teams geformeerd. Na 6 wedstrijdrondes waren in elke poule de nrs 1 t/m 4 bekend. Vervolgens zijn alle nrs 1 in 1 nieuwe poule A geplaatst. Alle nrs 2 in poule B, etc.

In een halve competitie werd de winnaar van de nieuwe poule bekend. De winnaar van poule A wordt kampioen en de verliezer van poule D krijgt de poedelprijs.

In de loop van de avond bleek dat de kampioen van vorig jaar, Fuottenein, een paar kostbare punten had laten liggen. Er is dus een nieuwe kampioen:

 De Bosk

Nummer 2 werd Op ‘e Hichte-2 (deze buurt had maar liefst 4 teams afgevaardigd!) en Buitenbeentjes-1 op de 3e plaats. De Buitenbeentjes komen van buiten de bebouwde kom. Het andere team van de Buitenbeentjes ging ook met een prijs(je) naar huis; de poedelprijs.

Klik hier voor de volledige uitslag 2010.

Klik hier voor een impressie van 2009.


 

Geplaatst in: Volleybal

4 reacties op “Uitslag Stratenvolleybal 2010

 1. naomi zegt:

  ik vond het super gezellig!
  de bosk gefeliciteerd!
  groetjes naomi hubers

 2. gretha zegt:

  het was weer een gezellige avond. bedankt voor de goede organisatie.
  DE BOSK gefeliciteerd met de overwinning. maar pas op wij kommen er aan.

 3. Sjaak zegt:

  Ik had vernomen dat de Ecofeen alweer in training is voor volgend jaar??

  Groeten van de Bosk

 4. gretha zegt:

  het gaat nog niet zo goed met het trainen.
  maar wou jij geen trainer worden dan kun je misschien bij ons wel proef draaien zo zijn we alletwee geholpen of niet soms!?????????

Geef een reactie