Stratenvolleybal 2009: uitslagen en impressies

 

Stratenvolleybal 2009 zit er weer op. Op vrijdagavond 19 juni werd op de zonneweide van zwembad Dundelle het toernooi gehouden. Aan het toernooi deden (slechts) 10 teams mee. Maar de sfeer en wedstrijdspanning was er niet minder om. Elk team moest in de poule 4 wedstrijdne spelen. Daarna kwamen de kruisfinales en de finale. Klik op deze link voor het speelschema.

Het bleef vrijdagavond droog (op een paar spetters na). Temperatuur was rond de 15 graden. De harde wind van deze vrijdag was grotendeels gaan liggen, zodat het lekker “smuk” was op het terrein.

Na de wedstrijdne werd de nazit en prijsuitreiking in dundelle gehouden. Pas rond 1 uur ’s nachts gingen de laatste deelnemers naar huis.

Uitslag 2009:

  1. Fuottenein (deel Boskleane, Sjoerdlan, Tjaerdlan)
  2. Op ‘e Hichte-2 (Noordkamp, Douwelan)
  3. De Bosk (Kleasterkamp + deel Boskleane)

Poedelprijs: Boskkamp-1.

Hieronder een foto-impressie van Martijn van der Vaart.

Klik hier voor de impressie van Alex Pascucci.

Geplaatst in: Volleybal

2 reacties op “Stratenvolleybal 2009: uitslagen en impressies

  1. Jacob zegt:

    Zoals Dieuwkje vrijdagavond al zei: “Jacob is jaloers op jou foto’s”, en niet onterecht want ze zien er weer goed uit. Vooral de foto van het detail in de wisselbeker geeft aan dat je met ook met andere ogen naar zo’n evenement kunt kijken. Gerrit (op de laatste pagina) je moet natuurlijk wel je ogen open houden. Peter op de derde pagina durf je wel tegen kleintje
    Organisatie bedankt voor een mooie en gezellige avond

Geef een reactie