Wie heeft Sammie gevonden ?

Vermist sinds donderdag 21 januari

Sammie een grijs met witte ex kater van 19 jaar.

Sammie is vanwege zijn leefdtijd een binnenkat, maar is vanmiddag toch door het raam wat even open stond naar buiten geglipt. Wie heeft Sammie gezien??? Sammie loopt met doorgezakte achterbenen, zijn achterbenen zijn wit, voor alleen zijn voetjes, een bitte bef en wit masker, verder is sammie blauw/grijs. Hij is naar buiten geglipt op de Skarkamp.

Sandi, 06-15873887
 

Geplaatst in: Oproepen

6 reacties op “Wie heeft Sammie gevonden ?

 1. Luus zegt:

  Is Sammy al terug ? Want ik kijk nog steeds naar hem uit.

 2. Sandi zegt:

  Sammie is nog steeds niet terug…Helaas.
  Er loopt nog precies zo`n kat, daar verwar ik me soms mee.
  Luus dank je!!!

 3. Boskkamp zegt:

  Hallo Sandi,

  Is Sammie al terug?? Ik denk namenlijk dat ik hem gezien heb.
  Er kwam vanavond bij mij door het kattenluikje een kat binnen, en in eerste instantie dacht ik dat het onze eigen was ( ook grijs) Maar deze kat was een beetje groot uitgevallen (die van ons is 6 maand) Maar leek erg veel op jouw sammie ook dat vele witte op de kop.
  Toen ik was zei ging hij door het kattenluik terug naar buiten.
  Ik ben met brokjes naar buiten gegaan om hem te lokken, maar hij was al weg.
  Wij wonen op de Boskkamp, ik hoop dat je hier wat aan hebt mocht je hem nog niet gevonden hebben.
  Als dat wel zo is, dan is het waarschijnlijk die andere grijze kat.

 4. trienke (boskkamp) zegt:

  Hey Sandi
  Ik denk dat deze kat Nemo is.
  Deze is niet gecastreerd,gaat inderdaad door katteluikjes.
  Deze kater heeft wel een baasje maar loopt altijd te struinen.
  Ik hoop dat Sammie alsnog terugkomt.

 5. annamarie (boskleane) zegt:

  Onze kat heeft ook dezelfde kleuren, hij is 9 maand en net gecastreerd.
  Ik hoop dat je je kat terugvindt!

 6. Sandi zegt:

  Hoi bedankt allemaal voor jullie reakties, idd Nemo lijkt als twee druppels water op Sammie, maar Sammie heeft 1 wit voorbeen, en Nemo 2 witte sokjes, Nemo is al beroemd in Bakkeveen dus. Ik zie hem ook vaak, en moet altijd twee keer kijken, Nee helaas is Sammie nog niet terug… Ik ben bang aangezien zijn leeftijd dat hij ook niet meer terug komt, je hoort wel vaker dat oudere katten weglopen om zich te verstoppen en te sterven.. Maar ik heb aan Sammie niks gemerkt, hij eet en drinkt goed…

Geef een reactie