Binnenkomst Hannekemaaiers

Zaterdag 16 Mei

De binnenkomst van de Hannekemaaiers .

Rond kwart over 4 kwamen de Hannekemaaiers via de weverswal  Bakkeveen binnenlopen. Na een tocht van dik 100 kilometer  in 3 dagen kwam toch iedereen zeer opgewekt en zonder veel problemen binnen. Onder veel belangstelling en applause werden de Hannekemaaisers verwelkomd

 

Geplaatst in: Hannekemaaiers (wandelevenement)

7 reacties op “Binnenkomst Hannekemaaiers

 1. Johannes zegt:

  Geweldig wat jullie gedaan hebben, 3 dagen lopen.
  Ga vanavond in een lekker warm bad.

 2. Sybrand zegt:

  Organisatie; heel erg bedankt voor wat jullie allemaal hebben gedaan om deze 3 dagen tot zo’n geweldig succes te maken.Het boekje, de kaarten, de catering, de boot en niet te vergeten de prachtige route, alles was tot in detail perfekt georganiseerd!

 3. jan Noordman zegt:

  Wat een geweldige organisatie die onruststokers zelfs de ruimte gaf om te mogen “stoken” We hadden toch bijna de macht op het schip overgenomen.

 4. Sofie zegt:

  Ik sluit mij graag aan bij de boven staande complimenten. Heb 3 dagen lekker gelopen,en ook genoten van de goede sfeer binnen de groep, dus alle hannekemaaiers;bedankt!
  Over 2 jaar graag weer

 5. Koert zegt:

  Nogmaals bedankt, het waren drie geweldige dagen. Dank jullie ook voor de grote interesse voor “al wat leeft” langs de route. Volgende keer maar weer zo doen.

 6. Johanna zegt:

  Het was inderdaad ook erg mooi langs de route, heel veel te zien de eerste dag veel kerktorens, tweede dag veel water met eentjes en zwanen en derde dag weer meer bos met een kudde wilde paarden, het was prima verzorgd een pluim voor de organisatie

 7. Matty zegt:

  uit Holland: Tijdens mijn Friese integratie heb ik ontzettend genoten van de Friese humor, Friese landschap en natuurlijk de vele glazen……. her en der.
  Het was een feestje!!! bedankt allemaal!

Geef een reactie