Muziekpodium Bakkeveen: concert Nels Andrews

Rare jongens die Amerikanen…

Ooit gedacht aan een combinatie van americana, free jazz en klezmer? Nels Andrews, Jonathan Goldberger en Brandon Seabrook doen daar niet moeilijk over en verstaan de kunst om deze zeer uiteenlopende muziekstijlen te verenigen tot een schitterende muzikale symbiose. Zij traden 14 november op in een zo goed als uitverkochte Slotplaats.

De poëtische songs van Andrews over het voortdurend onderweg zijn, het fantasievolle jazzy gitaarspel van Goldberger en de banjo, door Seabrook op ongebruikelijke wijze bespeeld met strijkstok en drumstok, zorgen samen voor een onconventionele vorm van americana. Nels Andrews geeft hiermee een verrassende wending aan de traditionele americana muziek. Een bijzondere muziekervaring voor een zeer enthousiast reagerend publiek.

klik hier voor een fotoimpressie.

Muziekpodium Bakkeveen
www.muziekpodiumbakkeveen.nl
www.myspace.com/422874251

Geplaatst in: Muziekpodium

Geef een reactie