Impressie spooktocht De Waldsang

Vrijdagavond 27 juli 2007 stond de jaarlijkse Waldsang-spooktocht op het programma. De activiteitencommissie had in de bossen rond de camping een route van enkele kilometers uitgezet over soms brede paden, maar vaak over smalle, enge paden. En bovendien heeft men niet geschuwd ook enkele modderpaadjes in de route op te nemen.

Als klap op de vuurpijl onderweg spoken. In een aantal gevallen was het spooklabyrinth al op voorhand zichtbaar en was het enge het passeren van de enge tunnel. Soms nogspannender waren de onverwachte spoken: plotseling tevoorschijnkomend vanachter stuiken of een boom. Zelfs stilletjes meelopend met een groep en dan plots iemand aanraken….. Dat is dan even schrikken ….

Enkele teams (met idd kleine kinderen) zijn terug gegaan: te eng.

Er zijn 32 teams gestart met een gemiddelde bezetting van 7 personen per team. (dus ruim 200 deelnemers).

Hieronder een foto-impressie (tussen 21:30 en 22:45 uur).

www.waldsang.nl

Geplaatst in: Waldsang

Geef een reactie