Dorpsfeest Waskemeer 2024

Dorpsfeest Waskemeer 2024

Het is weer zover! Waskemeer maakt zich klaar voor een fantastisch dorpsfeest, dat gehouden zal worden op donderdag 27 t/m zondag 30 juni 2024.

Elke 5 jaar wordt er door een enthousiaste groep dorpsbewoners weer een dorpsfeest georganiseerd. En ook dit keer hebben ze 4 feestelijke dagen vol plezier & gezelligheid op de planning, met als thema “Landen

Zo zal er op donderdag gestart worden met een borrelmiddag voor de 50+ers en is er een bonte avond voor jong en oud. En ook de Pubquiz staat op vrijdagavond op de planning.

Helaas is het niet meer haalbaar om met de versierde wagens door het dorp te laten gaan, maar is er zeker een leuk ander alternatief bedacht waar een ieder zijn creativiteit in kwijt kan.

Zaterdagochtend vanaf 10.30u zal het feestterrein omgebouwd worden tot een groot foodfestival, allerlei buurten/verenigingen/vrienden hebben hun eigen eettentje gemaakt en verkopen daar hun eigen gemaakte eten. Wat zou het leuk en gezellig zijn als iedereen massaal een hapje komt meepikken.

Aanmelden voor de Bonte avond, Pubquiz of Levend tafelvoetbal kan via: [email protected]

Kom gezellig langs met de hele familie, de buren en/of je vrienden!

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

Geplaatst in: Evenementen

Geef een reactie