Dorpsfeest: De Struuntocht vind je hier

(Opnieuw gepubliceerd, omdat er nog steeds problemen waren op sommige devices met de link)

Het Dorpsfeest organiseert dit jaar geen fietstocht, maar een “struuntocht”. Het is een wandel-, fiets-, rol- en zoektocht door Bakkeveen.

Wandel, fiets of rol door pittoresk Bakkeveen tijdens deze struuntocht. Volg de route en beantwoord de vragen. Los jij de puzzel op?  Lever je antwoordformulier dan in bij de tent op het evenemententerrein bij de voetbalvelden voor zaterdag 25 mei 18.00 uur en maak kans op toffe prijzen!
Je kunt nu al beginnen!

Je gaat heel wat pracht, praal en pronkjes tegen komen deze route.  De beschrijving en vragen staan hier (klik hier). In de Slûswachter van mei staat de beschrijving ook (vanaf pag 56), zodat je niet alles hoeft uit te printen….

Dorpsfeest Bakkeveen

Geplaatst in: Dorpsfeest

Geef een reactie