Openlucht fitness bij Survival-Bakkeveen

Survival Bakkeveen
Openlucht Fitness  gratis*

Welkom bij de openlucht-fitness- en survivalclub van Bakkeveen !

Dankzij de subsidie van het Sport Inclusie Fonds kan openlucht-fitness- en survivalclub Bakkeveen 18+ inwoners -die minder te besteden hebben- van Bakkeveen gratis* een 10 weken openlucht-fitness programma aanbieden.

Wat is openlucht-fitness?
Openlucht-fitness is eigenlijk een combinatie van fitness oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van de omgeving en (hard)-lopen.  We noemen het ook wel ‘apenkooi voor volwassenen’.

Door de combinatie van kracht, conditie en techniek gebruik je tijdens de training veel verschillende spieren! Door te trainen ontwikkel je de juiste techniek en bouw je conditie en kracht op.

Maar net zo belangrijk is het mentale en sociale aspect, het creëren van ontspanning, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en sociale contacten.

Wanneer en waar?
Het 10 weken programma wordt op de

  • dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur en op
  • vrijdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur

aangeboden in de buitenlucht van Bakkeveen.

Starten kan direct na aanmelding of uiterlijk in juli 2024. We starten altijd op het survivalterrein gelegen aan Kleasterkamp 11 Bakkeveen.

Voor wie?
Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint met sporten, ons programma biedt voor elk wat wils. Onze gekwalificeerde trainster staat klaar om je te begeleiden en te motiveren, op weg naar een gezonde leefstijl.

Opgave?
Opgeven voor het openlucht-fitness programma kan door je aan te melden: klik hier

Vervolg?
Na afloop van het 10 weken openlucht-fitness programma bestaat de mogelijkheid om lid te worden, dit is eventueel ook gratis mogelijk via het Volwassenenfonds Sport & Cultuur of klik hier.

Geplaatst in: Survival

Geef een reactie