Zakenkring Bakkeveen in nieuw jasje

Per 1 januari 2024 zijn Chris Fokkema en Wiebe-Bart Veenstra van start gegaan de zakenkring in een nieuw jasje te steken. Per die datum is ook Stichting Zakenkring Bakkeveen opgericht. De Zakenkring Bakkeveen is een leuke en gemoedelijke netwerkclub van ondernemers, voor ondernemers in Bakkeveen en omstreken.

Netwerken
Met de zakenkring proberen wij ondernemers in Bakkeveen en omstreken op een eenvoudige en informele wijze met elkaar in contact te laten komen. Zo creëren wij een fantastisch netwerk om gezellig bij te praten met bestaande relaties en een kans om andere ondernemers te leren kennen. Hierdoor kunnen wij ideeën met elkaar uitwisselen. Laagdrempeligheid staat voorop. Hoe groot je bedrijf is, is niet belangrijk. Ook niet of je bedrijf jong is of al lang bestaat.

Gezelligheid
Wij organiseren een aantal keren per jaar een gezellige bijeenkomst, zoals een netwerkborrel, een activiteit met een spreker of een bedrijfsbezoek. Leden van de zakenkring worden ook vermeld op deze website met een eigen bedrijfspagina, zodat leden elkaar gemakkelijk kunnen vinden en eenvoudig met elkaar in contact kunnen komen.

Lijkt het je ook leuk om lid te worden van de zakenkring in Bakkeveen, meld je dan aan via www.zakenkringbakkeveen.nl/lid-worden. Je bent van harte welkom!

Kijk voor meer informatie op www.zakenkringbakkeveen.nl of in deze informatiefolder.

Geplaatst in: Bedrijven

Geef een reactie