Kinder Filmavond a.s. donderdag

Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario en zijn broer Luigi via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. Maar daar worden ze van elkaar gescheiden en dan begint Mario aan een groots avontuur om Luigi te vinden. Met hulp van Toad, een inwoner van het Paddenstoelenrijk, en na een training van de vastberaden leider van het Paddenstoelenrijk Prinses Peach, ontdekt Mario zijn eigen krachten. – Kijkwijzer 6 jaar

Wanneer: Donderdag 22 februari 2024
Waar: Kerkzaal De Mande (Tsjerkewâl 20 Bakkeveen)
Start film: 18:30 uur
Inloop vanaf: 18:15 uur
Neem je knuffel, knuffeldeken, fijne zitzak, onesie en … mee, zodat je een fijn plekje in de kerkzaal kan maken. Wij zorgen in de pauze voor wat lekkers en drinken. Rond 20:30 uur is de film afgelopen.

Neem je vrienden en vriendinnen mee, gezellig!

Laat je even weten of je komt?

Groetjes van de leiding Kindernevendienst

Geplaatst in: Kerken

Geef een reactie