Geslaagde Kerstverhaalwandeling

We kunnen terugkijken op een geslaagde Kerstverhaalwandeling van Skoalle De Dúnwizer. Na afloop regende het complimenten van alle deelnemers. Zij liepen de prachtige lichtjesroute van het kerstverhaal door het dorp.

We bedanken onze sponsoren Actifood, Dagbesteding de Scheperij, Bloeizone, Cafe De Brink, MuZieSen, de figuranten, de verkeersregelaars, PKN- kerk “De Mande”, het Ankerplak, de bewoners die een locatie beschikbaar stelden, iedereen die lichtjes heeft geplaatst langs de route en alle anderen die geholpen hebben. Zonder hen hadden we deze wandeling niet kunnen organiseren.

Team Skoalle De Dúnwizer

PS: Wist u dat we ook een Facebook pagina hebben om het dorp te kunnen betrekken bij activiteiten van school?

Geplaatst in: De Dúnwizer

Geef een reactie