vv Bakkeveen wint thuis van vv Nieuw-Roden.

Zondagmiddag nam vv Bakkeveen het op tegen vv Nieuw-Roden. Op sportpark Dúndelle geeft scheidsrechter Visser om 14.00 uur het startsignaal. De Drenten begonnen voortvarend aan de wedstrijd en zette Bakkeveen gelijk onder druk. Dat zorgde ervoor dat Bakkeveen compact bleef spelen maar zeker niet ongevaarlijk, zo kon Bakkeveen via de vleugels een aantal keer door de defensie breken, maar stuitte op de keeper (Cas van de Gruiter) van Nieuw-Roden.

Al leek het er op dat Nieuw-Roden rond de 40ste minuut op een 0-1 voorsprong zou komen, maar helaas voor de Drenten werd het doelpunt door de scheidsrechter afgekeurd wegens buitenspel. Vlak voor rust weet Silvan Siebenga Bakkeveen op een 1-0 voorsprong te brengen.

Na de rust zijn beide teams aan elkaar gewaagd en zijn er kansen over en weer. Bakkeveen kreeg 4 grote kansen maar door goed keepers werk kon Bakkeveen de voorsprong niet uitbreiden. Ook voor Nieuw-Roden was de keeper van Bakkeveen een sta in de weg, tot het laatste fluitsignaal wist Nick Veenstra zijn doel schoon te houden. Daarmee bleven de 3 punten in Bakkeveen.

Door de overwinning maakt Bakkeveen weer aansluiting met de middenmoot, en zal het volgende week naar de Wilp afreizen om het tegen De Wilper Boys op te nemen. (wat volgens de statistieken een geduchte tegenstander is)

Foto’s; (Martijn v/d Vaart)

Geplaatst in: Voetbal

1 reactie op “vv Bakkeveen wint thuis van vv Nieuw-Roden.

  1. Drachten zegt:

    Mooi zo, Let op volgende week: Beetje rustiger spelen, lange ballen!!!! iedere keeper wordt er nerveus van.,, !!! opsluiten direct….Niet: teveel combineren e.d. Direct bal voor van de zijkanten!!

Geef een reactie