Impressie Walking Dinner fam. editie 2 sept

Afgelopen zaterdag (2 september) hebben circa 90 deelnemers en vrijwilligers meegedaan aan de familie editie van het walking dinner.

Het begon allemaal met een filmpje van de wereldreiziger Dun die als echte wereldreiziger de hele wereld over was geweest maar hier en daar een aantal letters van zijn wachtwoord verloren was. Door het volgen van de linten kwamen we bij verschillende “werelden” waar hij was geweest en konden we zijn wachtwoord terugvinden.

Na het bekijken van het filmpje ontvingen alle deelnemers een bidon met water en werd vanaf Dundelle gestart met de wandeling waar alle deelnemers in kleine groepen op verschillende tijdstippen de route naar de eerst locatie volgden.

  • Locatie 1 was aangekleed in het thema “western”. Er waren twee springkussens aanwezig en er was gelegenheid om geschminkt te worden.
    Er was keuze uit een twee verschillende heerlijke zelfgemaakte soep. Ook was er keuze uit snackfruit, gesponsord door de Poiesz.
  • Daarna wandelden de deelnemers naar locatie 2: de Slotplaats. Hier werd een heerlijk broodje burger van kikkererwten geserveerd. De burger kon men zelf voorzien van verschillende toppings.
  • Vervolgens liep men door tot aan de Plazahut. Hier stond een bordje patat klaar. Tevens was er gelegenheid om hier met lange skilatten te lopen, spijkerbroek hangen en/of te touwtrekken.
  • Vanuit deze locatie liep men terug naar Dundelle waar men een ijsje kreeg. Dundelle was aangekleed in het thema “hawaii”. Tevens was er een stormbaan en springkussen aanwezig.  Noovids heeft de avond hier voorzien van gezellige muziek.
    Alle deelnemers konden hier, indien gewenst, nog even een drankje nemen.

We kijken als organisatie terug op een mooie avond en willen alle vrijwilligers en bedrijven bedanken voor hun inzet en Bloeizone voor de samenwerking waardoor we deze avond mogelijk hebben kunnen maken.

Nienke en Anke

Hopelijk tot volgend jaar!

Geplaatst in: Bloeizone Bakkeveen, Zien en doen

Geef een reactie