Walking Dinner Bakkeveen

Gisteravond (zaterdag 8 juli 2023) was het zover, de eerste editie van de ‘Walking Dinner Bakkeveen’. Wat hebben we het getroffen met het weer. Een prachtig warme en zonnige dag! Vanaf Dúndelle was de start van de wandeltocht met allemaal zeer goed gehumeurde deelnemers. Er startte vier keer een groep van ongeveer 15 personen.

Locatie 1 was De Scheperij. Hier kregen de deelnemers een pompoensoep of een bloemkoolsoep met natuurlijk een lekker koud drankje. Wat een heerlijk rustgevende plek onder de bomen.
Daarna vervolgden de deelnemers op eigen tempo de route naar locatie 2. Onderweg werden zij getrakteerd op een aantal sketches van jeugdtoneel die in september een theaterdiner organiseren.

Op locatie 2, achterin de tuin van borduurstudio Van Miran kregen de deelnemers een heerlijke Carpaccio geserveerd verzorgd door De Brink. Er was goede hulp van de kinderen bij het opmaken van de borden, prachtig!

De deelnemers liepen daarna de route verder en kwamen uit bij locatie 3, een mooie tuin aan de Duerswaldmerwei. Hier stond het hoofdgerecht klaar. Er kon gekozen worden voor een groenten quiche, stoofpotje, aardappelpuree, rodekool, bloemkool en rauwkost. Maar van alles een beetje was ook mogelijk. Deze maaltijd was bereid door De Stripe.

Het laatste deel van de route leidde naar locatie 4, de Pikestjelp. Op deze locatie stond een monchou gebakje voor iedereen klaar. Een lekkere afsluiter!

Alle deelnemers konden daarna bij De Brink nog wat drinken en zo werd de avond voor iedereen aangenaam afgesloten. Wij hebben als organisatie een heel fijne avond gehad en willen alle deelnemende tuineigenaren en vrijwillige koks nogmaals bedanken voor hun inzet om er samen met ons zo’n mooi geheel van te maken.

Hopelijk tot volgend jaar!

Geplaatst in: Evenementen

1 reactie op “Walking Dinner Bakkeveen

  1. Annamarie zegt:

    Het was erg gezellig, ik heb genoten!

Geef een reactie