Sjouwers gevraagd voor Oekraïne

Er zijn veel schoolspullen over nu Betrouwen en de Oanrin samengaan in Bakkeveen tot De Dúnwizer. Daarom hebben beide scholen zich gemeld bij De Friese Rijders met schoolmeubilair voor Oekraïne.

Er komt dinsdag 18 juli een vrachtwagen met twee containers om 9 uur bij de scholen en er zijn dus veel handjes nodig. Wie wil helpen? Aanmelden is fijn zodat we ongeveer weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Naast het feit dat er veel scholen verwoest zijn, zijn er ook veel Oekraïense gezinnen gevlucht naar het noorden van Oekraïne. Daar proberen ze zo goed als het kan het onderwijs op poten te krijgen voor deze kinderen. Deze vraag komt dan ook rechtstreeks vanuit contactpersonen in Oekraïne en daarom is er een oproep gedaan aan scholen.

Aanmelden kan via de app of bellen met Wietze Visser, via 06 4349 6789.

Geplaatst in: De Dúnwizer, Voorzieningen

Geef een reactie