Kaartverkoop “Wer bisto” Theaterdiner

Wer bisto, Openlucht theaterdiner in Bakkeveen

Johan Nijenhuis is bereid gevonden om een film te maken in Bakkeveen. Die heeft alvast zijn assistent-regisseur en crew langs gestuurd om locaties te bekijken en enkele opnames te maken.

De werktitel van deze film is Wêr bisto, geïnspireerd op het gelijknamige nummer van Twarris. Jan Smid is door zijn moeder naar voren geschoven om een rol op zich te nemen om zijn carrière een nieuwe boost te geven. Maar wat is er met het gezin van Pieter en Marijke aan de hand, waarom is Marijke zo teleurgesteld in haar zoon en doet haar man Pieter zo vreemd?

De gemoederen van de roddelende badgasten bij het zwembad lopen hoog op en het is maar de vraag of dit de sfeer in Bakkeveen ten goede komt. Het zijn allemaal weer bijzondere zaken die om een oplossing vragen zodat de rust weer terug kan keren in het vredige Bakkeveen.

Wil jij weten hoe het afloopt en of de rust weer terug keert in Bakkeveen. Dit kun je beleven op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september 2023. Tijdens een 3 gangen diner geserveerd door Optisport Dúndelle Bakkeveen. Dit is een openluchtvoorstelling dus houdt daar rekening mee.

Kaart verkoop

  • Volwassenen € 35,– per persoon. Kinderen tot en met groep 8 basisschool € 25,–
  • De voorstellingen beginnen om 18.30; terrein open vanaf 18.00 uur (zondag: terrein 16 uur open en aanvang voorstelling 16:30 uur).
  • Kaarten bestellen: via formulier hieronder
  • Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door: Van Teyensfundatie, SCW Dúnhoeke, Gemeente Opsterland, Poiesz Supermarkten, Toneelvereniging Nij Bigjin, dorpsbudget Bakkeveen, Iepen DoEk, De Groot interieurrealisatie.
  • De betaling verloopt via een tussenrekening van Vlooienmarkt-Bakkeveen
Geplaatst in: Toneelvereniging Nij Bigjin

Geef een reactie