Nieuwe school, nieuwe naam

Beste kinderen, ouders en alle andere bewoners van Bakkeveen,

De fusie tussen CBS Betrouwen en OBS De Oanrin in Bakkeveen is rond! Op dit moment worden er nog wat laatste officiële stappen gezet, maar die staan de fusie niet meer in de weg.

Dat betekent dat we na de zomervakantie als 1 school verder gaan! Bij een nieuwe school hoort vanzelfsprekend ook een nieuwe naam en daarom vragen we iedereen om te helpen om een mooie naam te bedenken!

Wat is een mooie naam voor de nieuwe school? Moet het een Friese naam worden of niet? En waar heeft het mee te maken? Is er een relatie met iets uit Bakkeveen (historisch of anderzijds?). Of is er een link met de kinderen van Bakkeveen?

Iedereen mag meedoen en één of meer suggesties doen. Laat jullie fantasie gaan, bespreek het thuis met elkaar of kies alleen!

Stuur de bedachte naam uiterlijk 14 juni 2023 naar het volgende mailadres: [email protected]

In de e-mail moet in ieder geval staan:

  • De naam die is gekozen voor de nieuwe school
  • Een uitleg waarom deze naam is gekozen en waarom het bij de school past (dat mag best uitgebreid!)
  • Je/uw eigen naam
  • Het telefoonnummer waarop de bedenker van de naam is te bereiken (of mailadres als dat anders is dan waarmee de e-mail gestuurd wordt)

Na 14 juni zullen we (met behulp van teamleden en MR van beide scholen) de mooiste naam kiezen. Voor de zomervakantie maken we de naam bekend.

We gaan daarna bezig met een logo en er moet een bord en nieuwe website komen. In september hebben we een feestje bij de onthulling van het nieuwe logo.

We zijn erg benieuwd!!

Otto Hiemstra
Daan Planting

Geplaatst in: Bakkeveen

Geef een reactie