Zaterdag: 3 Provinciën Wandeltocht

Nu zaterdag 13 mei is de 3 Provinciën Wandeltocht.
Start en finish is Dúndelle. Er is te kiezen uit afstanden van 5, 10, 15, 20, 25 en 40 km. Onderweg zijn om de ca 5 km rustpunten en stempelposten. Vrijwilligersorganisaties runnen de verkoop van koffie, thee, soep, etc voor een schappelijke prijs.

Tijdens de voorinschrijfperiode hebben zich 1278 aangemeld. Nu kun je je alleen aanmelden op de startlocatie.

De routes gaan richting Ureterp, Siegerswoude en Frieschepalen. De 40 km komt nog een deel door Drachten. Er wordt over terrein van 18 particulieren gewandeld. Je komt nu ergens waar je waarschijnlijk nooit weer komt.  Als je voor een kortere route kiest kom je vanzelfsprekend over terrein van minder eigenaren.

Honden mogen niet mee, tenzij je voor een route minder dan 5 km kiest.

Het goede doel is de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. Een groot deel van de deelname kosten à € 6,– gaan hier naar toe.

Elke afstand heeft zijn eigen startvenster: klik hier

Geplaatst in: 3 Provinciën Wandeltocht

Geef een reactie