Impressie vlooienmarkt 1 april 2023

De eerste van de 13 vlooienmarkten van 2023 op zaterdag 1 april. Het regende een groot deel van de ochtend en dat was (helaas) geen 1 aprilgrap.

De weersverwachting gaf al enkele dagen aan dat het zaterdag deels nog zou regenen en dat daarna een droge periode van vele dagen zou komen. Toch boekten er 175 mensen een plek op de markt om te verkopen. Tot 7 uur in de ochtend regende het een beetje, daarna tot ca 9 uur wat meer stevige regen (5 mm). Dat betekende dat er standhouders het alweer voor gezien hielden en anderen nog binnen kwamen rijden. Uiteindelijk zijn er naar schatting 100 gekomen en waren er om 9 uur al weer 30 vertrokken. Per saldo dus ongeveer 70 standhouders. Deze standhouders hebben toch nog goede zaken gedaan.
Parkeren kon niet op de weilanden wegens de overvloedige regen; de auto’s van bezoekers pasten ook op de verharde terreinen, vlak naast de markt.

Hieronder een korte foto-impressie van de natte 1 april markt. De volgende markt is op zaterdag 6 mei. Hopelijk dan met goed weer !

Geplaatst in: vlooienmarkt_2023, Vlooienmarkten

Geef een reactie