Vrijwilligersmarkt in Ureterp

Vrijwilligersmarkt Ureterp zaterdag 15 april 2023

Code Hans, ZuidOostZorg, de Bibliotheek en Gemeente Opsterland organiseren zaterdag 15 april van 13:00 tot 16:00 uur een vrijwilligersmarkt in De Lijte in Ureterp.

De markt is bedoeld om organisaties die met vrijwilligers werken en mensen die vrijwilligerswerk zoeken met elkaar in contact te brengen. De organisatie belooft er een leuke en zinvolle middag van te maken met veel informatie over vrijwilligerswerk, maar ook lekkere hapjes gemaakt door nieuwkomers uit de gemeente en verrassende trucs van goochelaar Q-Trix.

Organisaties uit Ureterp, Frieschepalen, Siegerswoude, Bakkeveen, Wijnjewoude en Hemrik die op zoek zijn naar vrijwilligers kunnen zich aanmelden om mee te doen aan de markt. Deelname is gratis. Meer informatie en contactgegevens op www.romtefoartalint.nl .

Code Hans

Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie