Start nieuwe serie Peuterdans

PEUTERDANS BAKKEVEEN
Met ingang van maandag 20 maart 2023 start Sport- en dansschool SDM weer met een nieuwe serie peuterdans o.l.v. docenten Chayenne en Sabine in Bakkeveen. We gaan wederom werken met één groep waar dus leerlingen van 1.5 – 3/4 jaar in kunnen meedoen (samen met 1 ouder/verzorger).

Lesdata en tijd
Maandag 20 maart, 27  maart, 3 april, 17 april, 24 april
15.25 – 15.55 uur in de gymzaal in Bakkeveen

Betaling
De kosten zijn € 25,– per leerling (plus 1 ouder/verzorger). Als je mee wilt doen, verzoeken we iedereen om voor vrijdag 17 maart €25 over te maken op IBAN: NL61 RABO 0136.9697.47  (Sport en dansschool SDM). Graag onder vermelding van: ‘Peuterdans Bakkeveen + naam kind’. Wil je liever de eerste keer (maandag 20 maart) alleen proberen? Dan betaal je voor één keer € 7,50 .

Kleding
Het is gebruikelijk dat één van de (groot)ouders / verzorgers meedoet tijdens de 30 minuten durende les, dus zorg dat je makkelijke kleding aan hebt (geen stilettohakken o.i.d.). Geen zorgen, de bewegingen zijn ook voor jou prima te volgen 🙂  Kinderen kunnen het beste op schoenen, blote voeten of antislip- sokken mee doen (de zaal is voor kinderen te glad voor gewone sokken). En voor de rest kleding waar ze zich prettig in voelen/makkelijk in kunnen bewegen.

Meer info of aanmelden?
[email protected]
www.s-d-m.nl

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie