Belangrijke Datums vv Bakkeveen

Belangrijke data voor de maand April! 🔵⚪️

9 april staat de wedstrijd tegen DTD op het programma. Deze wedstrijd moest 2 weken geleden vanwege de sneeuw worden afgelast, maar zal dus ingehaald worden in het paasweekend 🐣.

Een week later, op 16 april, komt Renado bij de heren op bezoek. Tijdens de heenwedstrijd gingen de 3 punten door een 0-2 overwinning mee naar Bakkeveen. Dan zaak om de overige 3 punten ook te behouden 💪🏼.

Zaterdag 29 april staat er wederom een avondwedstrijd op het programma (tegen v.v. Trinitas) met na afloop van de wedstrijd live muziek verzorgt door niemand minder dan Jessy Arjaans. Jessy is van alle markten thuis; van Nederlandse feestmuziek, tot Duitse schlagers. Maar ook van gevoelige ballads en country, tot stoere pop/rock. Dus zorg dat je deze avond alvast vrij plant in je agenda 📅 !

Geplaatst in: Bakkeveen, Voetbal

2 reacties op “Belangrijke Datums vv Bakkeveen

  1. Albano zegt:

    Eerst focussen op “oerterp-ureterp”.zelfde speelwijze dronrijp,.. eerst ff hangen.., snel eruit over de vleugels, bij bal verlies snel terug. (delen deze info). !!b Dan de rest.., en dan pas partytime.

  2. Albano zegt:

    Nou komt goed: We spelen veel beter tegen ” toppers” dan tegen laagvliegers. Zelfde speelwijze als Dronrijp, wel allemaal fit! Ben er weer, en scheids “houdt het kort”.

Geef een reactie