Sportaccommodatie voor de toekomst ….

Beste inwoners van Bakkeveen,

Woensdag 22 februari organiseert Plaatselijk Belang Bakkeveen een informatiebijeenkomst over de sportaccommodatie in Bakkeveen.

Op dit moment hebben we een gymzaal die al een heel aantal jaren voor veel sportplezier heeft gezorgd maar we willen nu alvast gaan nadenken over de toekomst. Is de gymzaal zoals die nu in Bakkeveen staat nog een lang leven gegeven? Of hebben wij als (sport)-verenigingen een ander toekomstbeeld bij de sportaccommodatie in Bakkeveen?

In de toekomst kunnen we een nieuw schoolgebouw verwachten (de definitieve uitspraak over één of twee scholen in dit schoolgebouw is nog niet geweest en het is ook niet aan ons om die te maken) maar we willen wel graag voorbereiden op wat er mogelijk komen gaat. Misschien kan het wel zijn dat binnen dit schoolgebouw er ruimte is om ook het sporten (zoals dat nu wordt gedaan in de gymzaal) te kunnen huisvesten.

Wij willen graag weten wat vanuit Bakkeveen de wensen en ideeën zijn over de sportaccommodatie en dat zal dan met name voor de (sport)-verenigingen gelden omdat zij hier gebruik van (kunnen gaan) maken. Wat zouden we wensen voor Bakkeveen als alles mogelijk is? Een sporthal met daarin genoeg ruimte om ook zaalvoetbal te spelen? Of misschien willen we wel een fitnessruimte in de sportaccommodatie?

De bijeenkomst die we houden is vooral bedoeld om te horen wat de wensen zijn wanneer alles mogelijk zou zijn. Dat is ons uitgangspunt om uiteindelijk met een werkgroep plannen te gaan maken.

De (sport)verenigingen in Bakkeveen hebben via de mail een uitnodiging ontvangen maar ook andere Bakkeveners met ideeën over een toekomstige sportaccommodatie zijn welkom.  De informatiebijeenkomst wordt gehouden op woensdagavond 22 februari om 20:00 uur in Dundelle.  Wilt u laten weten of u aanwezig kunt zijn? Dan kunnen wij daar rekening mee houden met het klaarzetten van de zaal.

Aanmelden kan bij [email protected]

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

1 reactie op “Sportaccommodatie voor de toekomst ….

  1. Sandra zegt:

    Kon helaas door ziekte niet aanwezig zijn. Maar op dit moment mis ik echt een sportschool.

Geef een reactie