PIKEFEL !!

“Ik krij der gewoan pikefel fan, it docht wat mei my”. Dit was te horen na afloop van een van de optredens tijdens ‘Muziek bij de Buren’, zondagmiddag 12 februari. Soortgelijke reacties hoorde je veel op deze muzikale wintermiddag.

Gemiddeld trokken de optredens in de 5 huiskamers in Bakkeveen maar liefst 25 toeschouwers met uitschieters naar 35. Soms kon er echt niemand meer bij. Deze overweldigende belangstelling was terecht want de muzikanten van zeer divers pluimage bezorgden de muziekliefhebbers uit, maar ook buiten Bakkeveen, een heerlijk Huiskamer Muziekfestival, dat voor de 2e keer werd georganiseerd.

Na afloop werd er in de Brink door velen nog gezellig nagepraat. Voor sommigen stond de volumeknop van de muziek iets te ver open. Hier gaan we volgend jaar om denken. Ook zullen we de folder voortaan  digitaal op de site zetten. Douwelan had door een misverstand nl geen folder gekregen . Excuses daarvoor, zal niet weer gebeuren. Ook handig voor mensen buiten Bakkeveen.

Volgend jaar weer? Als het aan ons ligt wel, maar dat is afhankelijk van de aanmeldingen van huiskamers en muzikanten. Vind je het leuk om volgend jaar in jouw huiskamer ook muzikanten en bezoekers te ontvangen, dan kun je je nu al aanmelden. Dat geldt ook voor muzikanten en daarvoor hoef je niet beslist uit Bakkeveen te komen. Je kunt ons ook tippen: [email protected]

Wiedse Veenstra maakte een rondje langs de 5 locaties en maakte daar foto’s en het hieronder staande filmpje.

 

Geplaatst in: Muziek bij de buren

Geef een reactie