Weekblad bezorger gezocht

Sinds begin dit jaar is er geen bezorger meer voor de weekbladen in een aantal straten van Bakkeveen. Het gaat om de straten: Weverswal, Boskleane, Kleasterkamp, Ecofeen, Tjaerdlan, Sjoerdlan, Boskkamp en Finnekamp. Dit zijn ongeveer 200 kranten in totaal. De “nee-nee” brievenbussen worden overgeslagen.

Het gaat om verspreiding van de weekbladen Sa! en Drachtster Courant. Geïnteresseerden wordt verzocht contact op te nemen met verspreidingsbureau FRL via www.bezorgers.frl of telefonisch via 058-2334970.

Ondertussen
In de tussentijd wordt de Sa! door vrijwilligers verspreid op in principe de woensdagmiddag. Elke week weer een andere vrijwilliger gezond in actie langs de ca 200 brievenbussen !
Wil je ook wel op een woensdag de Sa! bezorgen, mail dan even met Jan van Dalen. Dan maken we een schema; nu gaat de planning nog wat ad hoc. Dit is dus vrijwilligerswerk en gaat door totdat er weer een vaste bezorger is gevonden door het verspreidingsbureau.

Wil je betaald worden (en elke week bezorgen): meld je dan aan bij www.bezorgers.frl

Jan van Dalen
[email protected]

 

Geplaatst in: Vacatures

Geef een reactie