Mediteren met Johan

Vanaf 19 januari 2023 verzorgt Johan Schilder (uit Bakkeveen) in Studio Vrijzicht te Wijnjewoude wekelijks meditatieles.

In eerste instantie op donderdagochtend maar bij grote belangstelling kan er een uitbreiding komen op een andere dag/tijdstip.
Voor Johan is dit zijn eerste optreden als meditatiedocent en hij heeft er heel veel zin in. Pipi langkous zei: ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.

Johan: “ik word in Februari 60 jaar en ik vind het tijd mijn opgedane ervaringen en kennis te delen. In deze tijd waarin veel mensen het spoor bijster zijn, kan meditatie een baken van licht zijn. Beseffen dat de wereld buiten ons niet meer zoveel invloed heeft op onze binnenwereld, waardoor we rustiger en vrediger worden. Ik maak daarbij gebruik van de ademhaling, mantra-zingen, meditatief lopen, spiritueel onderricht en nog meer. Laat je verassen en gun jezelf deze momenten van vrede en stilte”.

Via mijn website: www.helendestilte.nl vind je meer informatie over de lessen en individuele begeleiding en coaching. Wacht niet te lang want vol = vol.

Namasté,
Johan Schilder

Geplaatst in: Verzorging

Geef een reactie