Sinterklaas bedankt Bakkeveen

Sinterklaas is inmiddels weer vertrokken naar Spanje. Toch willen we als bestuur van de Stichting Sinterklaas in Bakkeveen nog even terugkijken op het afgelopen jaar. We konden dit jaar namelijk op zaterdag 19 november – na twee jaar corona – weer een mooie intocht en kinderfeest organiseren in Dúndelle. En daar waren we heel blij mee! Daarnaast hebben Sinterklaas en de Pieten dit jaar ook weer de scholen en de voetbalvereniging in Bakkeveen kunnen bezoeken.

Onze dank gaat uit naar alle ruim 50 vrijwilligers die de activiteiten dit jaar weer mogelijk hebben gemaakt. Zonder hun kunnen wij geen Sinterklaasfeest organiseren! Bijzondere dank gaat uit naar onze Gertjan Veenstra die het elk jaar weer voor elkaar krijgt een mooi Pieten Journaal te maken, speciaal voor de kinderen in Bakkeveen.

Dit jaar gaat grote dank uit naar Autoland van den Brug uit Drachten die ons speciaal voor Sinterklaas belangeloos een bestickerde VW T-Roc cabrio beschikbaar heeft gesteld en naar de Gebr. Kok voor het gebruik van een pick-up voor DJ Wessel.

Tot slot willen we nogmaals alle sponsoren bedanken die dit jaar een financiële bijdrage hebben gedaan om alles weer mogelijk te maken. We hopen dat jullie ons volgend jaar ook weer willen helpen.

 

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

Geef een reactie