Impressie markt 3 september

De eerste van 2 markten in de herfstmaand september (3 sept 2022) was wederom geslaagd. Het weer zat mee. Natuurlijk nog steeds droog en deze keer niet te warm: van 15 graden voor zonsopkomst tot 23 bij het einde van de markt om 13 uur. En, ook niet onbelangrijk, voldoende wind voor wat afkoeling.

Er waren 591 boekingen. Dit aantal moet goed op de daarvoor bedoelde terreinen passen. Maar de markt was iets ruimer opgezet en standhouders kwamen meer met aanhangwagen dan anders: het paste maar net.
Het aantal bezoekers was ook goed; een tikkeltje minder dan de vergelijkbare markt van 23 juli. Wat wel opviel: wat minder vakantiegangers van de campings en meer bezoekers uit de (wijde) omgeving. En dat het nog lang donker was, tot ca 6 uur, dat deerde de standhouders en bezoekers niet. Ze kwamen juist nog wat eerder dan later.

Er is over het algemeen goed verkocht: nu alle nieuwe spullen duurder worden, worden gebruikte, 2e hands spullen interessanter.

De volgende markt is zaterdag 17 september (en dan tot slot nog 2x in oktober). kijk op www.bakkeveen.nl/markt.

Het time-laps filmpje hieronder is van parkeerterrein P1 met 6 rijen parkeerders en 4 rijen standhouders. Daarachter ligt groter terrein met 15 rijen standhouders (en daaromheen parkeren). Rechts (klein stukje zichtbaar) de markt op de verharde terreinen (kleine 200 standhouders).

Filmpje en foto’s van Martijn van der Vaart.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2022, Vlooienmarkten

Geef een reactie