Nieuwe openingstijden Kado Winkel Slotplaats

Nieuwe openingstijden augustus Kado Winkel bij De Slotplaats. Met heel veel lokale handgemaakte producten.

Maandag     12.00 – 16.00
Dinsdag       12.00 – 16.00
Woensdag    Gesloten
Donderdag  Gesloten
Vrijdag        12.00 tot 16.00
Zaterdag     12.00 – 16.00
Zondag        12.00 – 16.00

Mooie lokale parels, ambacht en vakmanschap. Samen kunnen we een prachtige maakindustrie creëren waar de liefde in de producten voelbaar is. Naast de lokale parels is er een unieke collectie aan boeken op gebied van bos, bewustwording en voeding.

Alle producten in de winkel worden lokaal gemaakt. Lokale kunstenaars maken kaarten schilderijen, Ambachtelijke gemaakte kaarsen, zeep, olie huisgemaakte noga en macarons ,wijn en bier, mosterd en honing. Om cadeau te geven of je zelf mee te verwennen / inspireren.

Daarnaast werken we samen met veel lokale ondernemers, van de dagbesteding de scheperij om de hoek die helpt om walnoten te kraken, tot de mosterdmaker die tevens ook de kaarsen uit eenrum mee neemt omdat ze hier in de buurt wonen. We laten je graag zien dat het ook anders kan.

Meer info: klik hier 

Foarwurker Wei 3
9243 JZ Bakkeveen
T: 06 22 20 17 70
E: [email protected]

Geplaatst in: Slotplaats

Geef een reactie