Vacature(s) Nieuw Allardsoog

Nieuw Allardsoog is dé locatie voor zakelijke bijeenkomsten in Noord Nederland. Het bedrijf ligt in een mooie omgeving grenzend aan prachtige natuurgebieden vlakbij Bakkeveen. Op het landgoed bevinden zich zalen voor meetings en evenementen, groepsaccommodaties met hotelkamers, en een restaurant. In ons restaurant ontvangen wij onze gasten voor ontbijt, lunch, borrels en diners.

In de weekenden verblijven families en/of vriendengroepen in onze groepsaccommodaties. In ons restaurant werken we met veel biologische en gezonde producten, en ons vlees komt van eigen Galloway runderen die op het landgoed grazen.

Werk je graag in een mooie omgeving en ben je gastgericht? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving
We zijn altijd opzoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers die ons team willen versterken. Daarom ontvangen we ook graag open sollicitaties voor een baan in de schoonmaak, bediening, zalen voorbereider, als gastheer of gastvrouw en in de afwas. Ook een combinatie van deze functies is mogelijk. Je kunt een maand bij ons komen werken om te ontdekken wat het beste bij je past.
De werkzaamheden vinden veelal doordeweeks plaats en slechts af en toe in de weekenden.

Functie vereisten:

  • Oog voor detail
  • Gastvrij
  • Representatieve uitstraling
  • Kan goed samenwerken maar moet ook alleen flink kunnen aanpakken en zelfstandig te werk gaan

Ben je benieuwd en wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op. Ook het aantal uren per week is in overleg af te stemmen naar jouw wensen.
Graag tot ziens!
Soort dienstverband: Onbepaalde tijd
Salaris: Vanaf €12,00 per uur

Reageren: via [email protected] of de vacature op Indeed

Nieuw Allardsoog
Jarig van der Wielenwei 6
9243 SH Bakkeveen
T 0516 – 543888
E [email protected]
www.nieuw-allardsoog.nl

Geplaatst in: Nieuw Allardsoog, Vacatures

Geef een reactie