Voor de jeugd: Archery Tag

Heb jij het beste idee van jong Opsterland? 

De komende maanden tourt Code Hans door de dorpen van Opsterland op zoek naar het beste idee van jongeren. Zo krijgt iedereen de kans om zijn of haar goede idee aan Code Hans mee te geven. Op jongerenwerkcodehans.nl kun je Code Hans volgen en lezen wanneer hij bij jou in de buurt is.

Archery tag voor 12+

Zaterdag 28 mei.
Start 19 uur
Op Survivalterrein bij Slotsingel/Kleasterkamp 11a. (Dus niet bij Outdoor terrein op sportpark)

Doe mee!

Heb jij een goed idee voor de jeugd in Opsterland? Geef dat dan voor 1 juli 2022 op.  Dat kan online: surf naar denkmeemethans.nl

Waar moet je op letten?
Natuurlijk moeten de ideeën wel aan een paar voorwaarden voldoen om als beste uit de bus te komen. Het zijn er niet veel, maar wel belangrijk:

  1. Het beste idee is bedoeld voor een groep jongeren, bijvoorbeeld in een buurt, wijk, dorp of de
    hele gemeente, niet voor privézaken.
  2. Het beste idee is realistisch en binnen een half jaar uit te voeren.
  3. Het beste idee is vooral creatief, niet duur.

500 euro voor het beste idee
Voor niks gaat de zon op, dat begrijpen we maar al te goed. Daarom hebben we ook nog een andere spaarpot. Daar zit 500 euro in om het beste idee uit te voeren. Is 500 euro niet genoeg? Dan gaan we het bedrag dat nog nodig is proberen te werven bij fondsen.

150 euro voor de winnaar
Natuurlijk ligt voor de bedenker van het beste idee ook een prijs klaar: een cadeaubon van 150 euro. En dat is niet het enige. De bedenker wordt de ambassadeur van zijn of haar idee en helpt mee het uit te voeren. Met alle publiciteit die daarbij hoort!

Code Hans

Geplaatst in: Sociaal Cultureel Werk (S C W)

Geef een reactie