Nij Bigjin neemt afscheid van bestuurders

Afgelopen maandag 25 april heeft toneelverenging Nij Bigjin afscheid genomen van 2 ervaren bestuurders.

Griet Kootstra nam afscheid als voorzitter. Zij had de afgelopen periode, waarin alle toneel activiteiten op een laag pitje stonden, de vereniging toch bijeen weten te houden. Wij kunnen wel zeggen dat dit is gelukt en er staan weer mooie projecten op stapel. Om te beginnen het openluchtspel op 1,2,3 juli en ook voor de herfst en komend winterseizoen staat de vereniging weer in de startblokken.

Ook nam Sjoukje Alma afscheid als bestuurder. Sjoukje was vele jaren verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging. Ook hier kunnen wij wel zeggen dat we hier van een uitstekende penningmeester afscheid nemen.

Griet en Sjoukje nemen dan wel afscheid als bestuurder maar zeker niet van Nij Bigjin dus u zult ze vast nog wel tegen komen bij een van onze activiteiten maar dan  in een andere rol.

 

Geplaatst in: Toneelvereniging Nij Bigjin

Geef een reactie