Impressie Fittesten

Het was een mooie dag om fittesten af te nemen. Er hebben gisteren en vandaag 54 mensen aan deelgenomen dat is een heel mooi resultaat.

Veel Bakkeveensters die voor het eerst kwamen waren enthousiast over de gezellige sfeer en de kwaliteit van de testen die werden afgenomen en gaan hun best doen om over 4 weken een beter resultaat te laten zien.

Ook de vele vrijwilligers uit het dorp die de testen afnamen hebben al laten weten dat ze in april weer komen helpen. Gewoon geweldig hoe we dat hier met elkaar doen . Voor en door Bakkeveensters. Ze dragen elkaar  een warm hart en een goede gezondheid toe.

Delegaties uit andere dorpen kwamen meekijken om ervan te leren  Top 👍 om dit mee te maken zeiden ze na afloop.

Aanmelden kan hier

Annemarie Bongers
www.bakkeveen.nl/bloeizone.

Geplaatst in: Bloeizone Bakkeveen

Geef een reactie