Enquete over bewegen voor 55+

Onderstaande enquête is bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder woonachtig in Friesland.

Uiterste inzenddatum 6 maart 2022.

Korte toelichting enquête:
Voor (en samen met) Sport Fryslân doe ik een onderzoek naar het sport- en beweegaanbod voor senioren in de provincie Friesland. Dit is een enquête speciaal gemaakt voor de doelgroep van dit onderzoek (mensen van 55 jaar en ouder woonachtig in Friesland). Mijn doel voor deze enquête is om in kaart te brengen wat de huidige situatie is onder de doelgroep en wat de eventuele wensen en behoeften zijn als het gaat om sporten en bewegen. Ik hoop dat u 15 minuten van uw tijd wil nemen om deze enquête in te vullen, dit zou mij enorm verder helpen in het onderzoek.

Geerte Kwant, Buurtsportcoach van Beweegteam Opsterland.
tel: 06 – 57 04 01 51
[email protected]

De link naar de enquête:nl.surveymonkey.com/r/YR6FNJM

 

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie