Zonnebloem bijeenkomst na lange rust

Feestmiddag Zonnebloem afd. Ureterp e.o.

De Zonnebloemafdeling Ureterp e.o. heeft donderdag 4 november tijdens een feestmiddag in De Wier te Ureterp een paar vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Luut Kobes ontving een gouden speld, oorkonde en bloemen omdat hij al 25 jaar vrijwilliger is. Anneke v.d. Iest kreeg van regiobestuurder Marian Doorgeest een zilveren speld voor tien jaar vrijwilligerswerk.

Na ruim anderhalf jaar afwezigheid was er 4 november 2021 weer een middag van de Zonnebloem.

Op deze feestmiddag waren 100 personen afgekomen en ze hebben genoten van een optreden van WybeMuzyk, Het repertoire was zeer uitgebreid: van schoolliedjes tot grote hits uit de naoorlogse periode. Maar ook Fryske ferskes, Nederlandstalige luisterliedjes en uiteraard vrolijke meezingers. Kortom: voor elk wat wils!

Een zeer geslaagde middag!

Antje Berga

Geplaatst in: Zonnebloem

Geef een reactie