Impressie vlooienmarkt 2 oktober

Een “gouden” dag voor de standhouders. Dat is in het kort de samenvatting van de markt van zaterdag 2 oktober.

Er hadden 243 standhouders geboekt. Veruit de meesten hadden op de eerste dag, dinsdag 28 sept, al geboekt: 188. Op de dagen erna kwamen er 56 bij. Op basis van ervaring weten we dat ca 5% van de boekers niet op te komen dagen. Deze keer was dat patroon duidelijk afwijkend. Er waren “slechts” 174 standhouders aanwezig. Dus 69 zagen het uiteindelijk toch niet zitten om te komen. Waarschijnlijk was de weersverwachting daar debet aan. Maar wie goed had opgelet “wist” al dagen dat het zaterdagochtend steeds vrijwel droog zijn. De werkelijkheid was veel beter. Droog, maar vanaf 10 uur ook volop zon.

Aan publiek was er ongeveer de helft van een markt met 500 standhouders. Dus veel vraag en minder aanbod geeft de conclusie dat er goed verkocht is. Dat was ook de reactie van de standhouders. Sommige standhouders vertrokken al eerder: uitverkocht ….

Het overgrote deel van de terreinen was nog goed bruikbaar, ondanks de overvloedige regen. En door de kleinere markt was lang niet alles van de terreinen nodig.
Volgende markt is op zaterdag 16 oktober: het begin van de herfstvakantie. (en daarna de allerlaatste van 2021 op 6 november).

www.bakkeveen.nl/markt

Foto’s van www.martijnvandervaart.nl 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2021, Vlooienmarkten

2 reacties op “Impressie vlooienmarkt 2 oktober

  1. japtabes zegt:

    Moaie foto’s sa mei die ferlengde statief

  2. Irene zegt:

    De Action is goedkoper….

Geef een reactie