Wederom geslaagde vlooienmarkt 4 sep

De vlooienmarkten in Bakkeveen hebben dit jaar tot nu toe niets te klagen over het weer. Het weer is wezenlijk voor het al dan niet slagen van een buitenmarkt.

Het was deze 4e september tot 12 uur bewolkt. Maar er stond nauwelijks wind. Bijzonder was dat het dauwpunt laag was, zodat het gras in de nacht en ochtend niet nat was geworden van de dauw. Temperatuur bleef lang 15 graden, maar na 12 uur werd het al snel 20 graden in de zon.

Nu het pas na 6 uur wat licht begint te worden, komen de standhouders en bezoekers ook wat later. Alhoewel: om 4 uur staan de eersten al in de rij te wachten.

Er zijn ca 510 standhouders daadwerkelijk geweest, zo’n 4% van die geboekt hadden zijn niet op komen dagen. De publieke belangstelling was deze keer ook wat minder dan de 4 voorgaande “vakantie”-markten. De uitzonderlijke drukte aan bezoekers lijkt weer wat naar normaal te gaan.

De volgende markt is op zaterdag 18 september. Een inhaalmarkt voor de vele markten die in het voorjaar en voorzomer niet door konden gaan.

Kijk op www.bakkeveen.nl/markt voor reserveren/boeken (waarschijnlijk vanaf dinsdag 14 september).

Deze keer erg weinig foto’s; slechts een paar van het overzicht vanaf het achterste parkeerterrein…..
Tijdstip: rond 11 uur in de ochtend.

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2021, Vlooienmarkten

Geef een reactie