Vlooienmarkt zaterdag 7 augustus

Zaterdag 7 augustus is de 3e vlooienmarkt van 2021. De 2 voorgaande markten was het goed weer, maar de weersverwachting voor a.s. zaterdag is niet echt goed; wellicht blijft het ’s ochtends nog droog.

De boekingen (reserveringen) van standhouders voor deze markt was afgelopen dinsdag. We hebben het aanmelden stop gezet bij 360 standhouders ook al hebben we in corona-opstelling plek voor minimaal 500 standhouders. De terreingesteldheid baart ons zorgen; we willen voorkomen dat we plekken laten boeken die zaterdag niet bruikbaar zijn.

Ondanks de vele regen van afgelopen tijd zijn de terreinen momenteel, donderdagmiddag, in goede conditie. Maar of dat zo blijft bij de verwachte stevige regen van donderdagavond en vrijdag is maar de vraag. Dan zou een deel van het terrein misschien niet gebruikt kunnen worden.

Om te voorkomen dat we plaatsen laten boeken die zaterdagochtend niet bruikbaar zijn, gaan we pas vrijdagmiddag 13 uur kijken of er nog meer standhouders bij kunnen. Pas na 13 uur op vrijdag kan er zo mogelijk weer geboekt worden.
[Vanaf 13:10 uur kon er bijgeboekt worden; er zijn nu ruim 400 boekingen].

info: www.bakkeveen.nl/markt

St. Vlooienmarkt-Bakkeveen

Geplaatst in: vlooienmarkt_2001, Vlooienmarkten

5 reacties op “Vlooienmarkt zaterdag 7 augustus

 1. Martine Wagenaar zegt:

  Graag wil ik weten wat de markt morgen (zaterdag 7 augustus) gaat doen…..hoeveel standhouders mogen er nu staan? Alvast bedankt voor de genomen moeite

 2. Pierre zegt:

  Graag zou ik willen weten of de markt van 7 augustus überhaupt nog doorgaat i.v.m. het weer en de vele regen

 3. JanvD zegt:

  Er hebben ruim 400 standhouders geboekt voor de markt van 7 augustus. Je moet zelf de regen volgen op buienradar of meteobakkeveen.nl

 4. Ruurdsje zegt:

  Kunnen we ons nog opgeven met twee kraampjes voor 21 augustus?

Geef een reactie