Vlooienmarkt zaterdag 21 augustus

Zaterdag 21 augustus is de 4e vlooienmarkt van 2021. Er is weer een corona-opstelling van de stands: dat betekent dat er minstens 5 m2 per bezoeker beschikbaar is. Daarom zijn er brede looppaden. En hoe groter de markt, dus meer stands, des te groter het oppervlak waarover het publiek wordt gespreid.

We verwachten dat alle terreinen goed gebruikt kunnen worden, alhoewel het vandaag, donderdag, toch nog weer 5 mm heeft geregend. Daarom hebben we tot ruim 520 standhouders netto geboekt. De boekingen begonnen dinsdagnacht 17 aug en liepen door tot kwart voor 7 dinsdagavond. Toen was het echt vol. De aanmeldpiek lag tussen 8 en 9 uur met 131 boekingen.

De weersverwachting voor zaterdag 21 aug lijkt nog steeds goed, ook al komen de buien steeds dichterbij. Ruim 20 graden, weinig wind, redelijk wat zon en droog. Maar wel kans op mist; dus het gras zal niet echt snel drogen ….

Standhouders die spijt hebben niet snel genoeg te hebben geboekt: 4 september is de volgende markt en zoals het nu lijkt kun je weer vanaf dinsdagnacht 31 augustus boeken. Kijk voor de zekerheid altijd op www.bakkeveen.nl/markt 

St. Vlooienmarkt Bakkeveen

Geplaatst in: vlooienmarkt_2021, Vlooienmarkten

Geef een reactie