25 jaar buurtvereniging “De Bosk”!

Buurt  ‘De Bosk’ bestaat sinds 1994 en bestaat uit de straten Boskleane en Kleasterkamp, hoewel deze laatste straat eerst Schratenbach zou worden genoemd. Huidige bewoner Sjirk van Gorkum is de bedenker van de naam Kleasterkamp.

In 1995 waren de meeste kavels bebouwd en woonden er veel kinderen in de basisschoolleeftijd. Het dorpsfeest van 1995 was de eerste aanzet om als buurt de handen ineen te slaan en actief mee te doen aan dit feest: een optocht met versierde wagens. De inderhaast opgerichte feestcommissie van de buurt koos voor het thema ‘Indianen’. Meedoen met de optocht en samen een wagen versieren , waar alle kinderen op konden, was een mooie kennismakingsactiviteit.  Een aantal buurtgenoten heeft daarna het initiatief genomen om een officiële buurtvereniging op te richten.

Onze buurtvereniging was en is nog steeds een actieve vereniging die vele en leuke activiteiten organiseert. Met trots kunnen we dit 25 jarig bestaan vieren en werden de leden afgelopen donderdag verrast met een feestelijk presentje.

Geplaatst in: Bakkeveen, De Bosk

Geef een reactie