Markt 18 juli is volgeboekt.

Inmiddels hebben 350 standhouders gereserveerd voor de vlooienmarkt van 18 juli. Dat is het maximum aantal en daarmee is de inschrijving gesloten. Wanneer de inschrijving voor de markt van 1 augustus opengaat, weten we nog niet.
Bezoekers hoeven niet en kunnen niet reserveren.

Aanvullende corona-regels voor de markt:

  • kom NIET als je COVID-19 achtige verschijnselen hebt;
  • als je over de markt loopt: houd de stands aan je rechterhand; daarmee krijgen we 1-richtingsverkeer.
  • Houd 1,5 m afstand!; spreek elkaar er indien nodig op aan ter herinnering!
  • De looppaden tussen de stands zijn breder dan normaal; sommige smalle delen van het terrein zijn afgesloten;
  • Standhouders dienen te reserveren. De eerste markt max 350 standhouders, daarna gaan we evalueren. Reserveren kan alleen door hier te klikken (geactiveerd in de loop van dinsdagochtend 7 juli en gesloten zondagochtend 12 juli vroeg in de ochtend). Dus niet bellen, niet mailen, niet langskomen, niet appen, niet Facebooken. 

Zaterdagochtend 18 juli
Standhouders tonen bij binnenkomst (tussen 5 en 8 uur) de reserveringsmail op papier en/of op de telefoon. Houd deze  bij de hand om files te voorkomen !
We controleren dan vooral het kenteken van de auto. Later op de ochtend, tijdens de markt, wordt het kenteken op onze lijst afgevinkt en eventueel betaalt de standhouder contant bij als men meer meters gebruikt dan de 6 meter waarvoor bij de reservering is betaald.

De weersvooruitzichten lijken (nu zondagochtend) goed voor a.s. zaterdag. Laten we er samen een gezellige en gezonde markt van maken ! Dat biedt dan meer mogelijkheden voor de volgende markten.

Bestuur St. Vlooienmarkt Bakkeveen 

Geplaatst in: Vlooienmarkten

Geef een reactie