Gezocht: loop sponsoren voor World Servants

Wij als actiegroep Worldservants Bakkeveen gaan in 2021 naar Bolivia. Hiervoor gaan wij de komende maanden acties doen om geld op te halen.

De eerste actie gaan we doen in de week van 3 tot en met 7 augustus. In die week gaan wij een sponsorloop doen. Kinderen in Bolivia op het platteland moeten elke dag ongeveer 10 km lopen naar school en ongeveer 10 km weer terug naar huis. Dit gaan wij ook doen. Wij gaan ‘s morgens een rondje van 10 km lopen en ’s middags ook weer een rondje van 10 km, dit gaan we voor een hele week lang doen. Hiervoor zoeken wij donateurs/sponsoren. Als u dat wil doen dan kan dat via https://www.worldservants.nl/actieplatform/actie/bakkeveen_sponsorloop

Als u niet per se wil sponseren voor de sponsorloop maar u wil Worldservants Bakkeveen wel geld doneren dan kan dat via https://www.worldservants.nl/bakkeveen

U kan ook meelopen voor een bepaald bedrag, wij organiseren op maandag 3 augustus, woensdag 5 augustus en vrijdag 7 augustus een wandeling waar u mee kan wandelen. Wij beginnen ‘s morgens om 8 uur vanaf De Wilp,  ‘s middag beginnen wij om 15 uur ook weer vanaf De Wilp. Beide keren is het eindpunt ook weer De Wilp. Als u zich wil aanmelden kan dat via [email protected] of bel naar 06 31491281.

Alvast hartelijk bedankt namens

Gerwin Reijngoud, Daphna Kajim, Mirte Kajim en Krijn de Haan

 

Geplaatst in: World Servants

Geef een reactie