Glasvezel KabelNoord: tevreden ?

Dag allen, sinds vrijdag 12 juni is bij ons de glasvezel actief. En sinds dat moment is ook mijn wifi netwerk zo goed als verdwenen.

Ik heb in de voorhal, en een stuk woonkamer ontvangst, maar verder dan 5-8 meter van de modem verdwijnt het signaal. Uiteraard meteen gebeld.

Vanaf woensdag 17 juni zou ik worden terug gebeld door de “projectleider” nu 3 keer zelf bellen verder en nog steeds geen contact met deze mnr Van Dijk, oplossing is dus nog niet eens ter sprake gekomen.

Uit Wijnjewoude vergelijkbare verhalen gehoord. Vandaar deze vraag hier op de site van Bakkeveen.
Hoe is jullie wifi netwerk en ervaring met KabelNoord?

Rob van Schuttershoef

Geplaatst in: 2020-gebeurtenissen, Bakkeveen

12 reacties op “Glasvezel KabelNoord: tevreden ?

 1. Esther zegt:

  Bereik is idd slecht

 2. Anieta zegt:

  Hier in Siegerswoude is de WiFi ook vreselijk

 3. Rixt zegt:

  Ik ben ook niet te spreken over de tv zenders, de afleveringen zijn niet terug te spoelen, meerdere afleveringen niet terug te kijken en dat terwijl je er toch een behoorlijke prijs voor betaald!

 4. Laura zegt:

  Ik moet de wifi nog omzetten (over 2 weken verloopt het oude abonnement), maar dat kan ik zo te lezen beter even uitstellen. De tv is wel erg traag qua zenders, gids e.d. en veel zenders in het standaard pakket die het niet doen.

 5. J zegt:

  WiFi werkt gewoon prima. Even alles juist instellen, DNS servers toevoegen en enkel de 5ghz WiFi netwerk aanzetten.

 6. Henk zegt:

  Een goede wifi router aanschaffen en het probleem is opgelost

 7. Jan van Dalen zegt:

  Wifi heeft zelfde sterkte als bij KPN. Alles is erg snel. Minpuntje is inderdaad de wat trage TV-box, maar alle zenders zijn er wel. De Centrix-monteur heeft via “menu”, “instellingen” en dan “afstemmen” alle zenders geladen. Als er bij “afstemmen” een foutmelding komt, dan is er wat mis bij het aansluiting in het verdeelpunt (dat was bij mijn aansluiting aanvankelijk het geval en moest iemand naar het verdeelpunt in Bakkeveen).

 8. Gerhard van der Beek zegt:

  Wifi van routers die door de providers worden geleverd is bijna altijd slecht. Dik tevreden over het glasvezel van kabelnoord, de beloofde snelheden worden gehaald, TV is ook prima wat mij betreft.

 9. Lia zegt:

  Wifi is slecht. Inderdaad nog gen 5 tot 8 meter bereik. Voorheen nergens last van. Alleen in de kamer waar de kastjes e.d. hangen een sterk signaal en verder zwak. Buiten totaal gaan Wifi. Ook met de ap voor tv geen signaal

 10. Everard zegt:

  Door graafwerkzaamheden langs onze weg zijn er forse verzakkingen ontstaan op de plaatsen waar ze met de gestuurde boring elke keer omhoog kwamen. De berm was al slecht maar nu zijn ze gewoon gevaarlijk voor fietsers en auto’s.

 11. FCB zegt:

  Ben wel blij dat we uiteindelijk glasvezel hebben, maar als je iets meer wilt instellen in het modem dan kan dat niet. Jammer

 12. Rene Rietdijk zegt:

  Uitgekleed pakket , waardeloos tv menu , terugkijken of opgenomen programma’s veranderen in een damspel met gepuep en kraak…. in vele opnames kan je niet vooruit spoelen .. internet werkt maar sneheid weet ik niet , net als de WiFi…onze beneden verdieping is niet groter dan 6×4 dus….en gebruiken alleen telefoon internet .
  Ik zelf zou het niet weer kiezen …maar er was weinig aanbod …veel geld voor weinig en tv vaak knudde

Geef een reactie