Fietsspeurtocht 09

TIP-Bakkeveen heeft 9 fiets-speur-routes van rond de 30 km uitgezet. De 9 routes beginnen en eindigen bij de nieuwe TIP-kiosk (nog niet geopend) in Bakkeveen bij zwembad Dundelle. Dit is route 09. (route 01 is gereserveerd voor de Bakkeveen Actief, deze komt ergens 2e helft juni uit). Route 04 en 06 zijn de woensdag voor Hemelvaartsdag 2020 gepubliceerd. Routes 02 en 05 voor de Pinksterdagen.
Op 11 juni worden routes 08 en 09 gepubliceerd.  De nummers 01, 03 en 07 komen nog.
Klik hier voor de verzamelpagina: www.bakkeveen.nl/verken

Hoe werkt het
De routes zijn aangegeven met foto’s. De foto kijkt in de richting waarin je moet fietsen. Bij elke kruising/afslag moet je kijken of de volgende foto daar past. Zo ja dan volg je in de richting van de foto. Anders blijf dezelfde straat/pad volgen tot volgend kruispunt.
Volg de foto’s in de aangegeven volgorde: van boven naar beneden. Elke foto heeft een nummer. Soms bij vele kruisingen vlak achter elkaar moet je een beetje zoeken….

Verken je eigen omgeving
Als je alle routes in de nabije toekomst gaat volgen heb je een groot gebied rond Bakkeveen verkend. Je komt vast wel ergens langs een onbekende plek. Hopelijk kun je met deze fiets-speur-routes de tijd aangenaam doorbrengen en heb je een doel om te fietsen.

Voor sommige deelnemers is het natuurlijk verveld dat je de mobiele telefoon of tablet mee moet hebben. Afdrukken van de foto’s kost veel inkt!

Te moeilijk, te gemakkelijk of iets anders in gedachten? Reageer onderaan deze pagina of stuur een mail naar [email protected]
Je fietst natuurlijk op eigen risico. Soms is er een klein stukje onverhard; wellicht moet je dan voor de veiligheid een stukje met de fiets lopen.

Veel succes en plezier met het verkennen van je naaste omgeving !

Sjirk van Gorkum
Jan van Dalen

Geplaatst in: Wandel-/fietsroutes, Wandelen & fietsen

Geef een reactie