Opsterland: Soarch foar elkoar

Soarch foar elkoar
In Opsterland zorgen we voor elkaar, zeker nu we middenin de coronacrisis zitten. Er zijn al heel veel mensen actief die hulp aanbieden en dat vinden we fantastisch. Ook de gemeente Opsterland doet natuurlijk van alles om te zorgen voor hulp en ondersteuning waar dat nodig is. Via onze website en social media houden we u op de hoogte. Maar we vertellen er ook over in de Sa! Volgende week woensdag (25 maart 2020) plaatsen we een pagina ‘Soarch foar elkoar’. Wilt u daarin een oproep kwijt, dan kan dat. We stellen deze ruimte gratis ter beschikking.

Heeft u hulp nodig of wilt u helpen?
Misschien heeft u ergens hulp bij nodig, bijvoorbeeld bij het boodschappen doen, het opvangen van uw kind(eren) of het uitlaten van uw hond. Of misschien wilt u juist graag mensen in uw omgeving helpen. Vul dan het formulier ‘Soarch foar elkoar’ in. Op woensdag 25 maart verzamelen we zoveel mogelijk berichten in de Sa! en zo hopen we samen voor elkaar te zorgen. Helpt u mee?

Namens Dorpssteunpunt Bakkeveen en gemeente Opsterland

Geplaatst in: Dorpssteunpunt

2 reacties op “Opsterland: Soarch foar elkoar

  1. D.R. zegt:

    Dan hopen wij de Sa op 25 maart wel te ontvangen, want deze week was de Sa er niet.

Geef een reactie