“Stap voor Stap Samen”: activiteitenoverzicht

Activiteiten
Stap voor Stap Samen
Lange Singel 14, Bakkeveen

 • 10 maart spirituele avond in Bakkeveen Hennie zal via haar mediumschap proberen al je persoonlijke of spirituele vragen te beantwoorden….alle vragen zijn welkom!! Kosten 20 euro, aanvang 8 uur
 • 16 t/m 23 maart consulten en 17 maart spirituele avond in Ballum ( Ameland)
 • 5 april workshop energiewerk, heb je altijd al willen leren werken met energie om jezelf of een ander een heling te geven dan ben je van harte welkom in Bakkeveen, aanvang 9.30 uur tot 16.00 uur, kosten 60 euro
 • 16 april spirituele avond met Hennie in Bakkeveen
 • 25 april familieopstelling bij ons thuis, aanvang 9 uur tot 13.00, wil je een vraag inbrengen 55 euro, wil je als representant aanwezig zijn 35 euro, Arjen en Hennie verzorgen de ochtend
  De invloed van je familiesysteem op jouw functioneren
  Ieder mens maakt deel uit van verschillende sociale systemen. Het eerste systeem is uiteraard je familie. De geschiedenis van je familie, met inbegrip van cultuur en religie, heeft invloed op wie je bent en hoe je functioneert. Uitdagingen, knelpunten of problemen, zowel privé als op het werk, vinden vaak hun oorsprong in die geschiedenis. Ben jij vrij om je eigen weg te gaan? De systemische benadering kan je helpen. Resultaat: meer in je kracht, meer greep op je leven, meer helderheid.
  Opstellingen zijn ook een manier om op een andere manier naar de wereld en het leven te kijken, zonder oordeel, zonder dat het één beter is dan het ander. Met name dit deel wordt door veel deelnemers als prettig en bevrijdend ervaren.
 • 23 mei Workshop “schilder je eigen boodschap”
  In deze workshop beginnen we met gezellig koffie/thee drinken en dan gaan we verder met een meditatie, zodat je fijn met de aandacht naar binnen kunt en je in je eigen energie komt. Hierna gaan we ontspannen en in alle rust aan de slag. Schilderen wat intuïtief vanuit je innerlijk/onderbewuste als vanzelf naar boven komt…. Dit kan zijn hoe je je op dit moment voelt, wat je op dit moment bezighoudt of blokkeert, waar je op dit moment staat of wat je nodig hebt.
  Als iedereen klaar is, ga ik Hennie je schilderij “lezen” en je vertellen wat ik als medium bij het schilderij mag doorkrijgen. Dit kun je zien als een reading.
  We schilderen met acrylverf, die droogt redelijk snel, je kunt je werk gelijk meenemen. Ervaring met schilderen is niet nodig.
  Kosten 50 euro, inclusief doek, koffie/thee en wat lekkers

Voor individuele afspraken kun je ons altijd via mail of telefoon bereiken, ben je nieuwsgierig geworden of wil je met een groepje vriendinnen of familie een afspraak maken, bel of mail gerust, Hennie organiseert ook spirituele avonden op locatie….!!
Graag vooraf aanmelden en betalen……!!

Tot ziens ergens in de tijd.
Namasté
Arjen de Boer en Hennie Gjaltema
Lange Singel 14
9243 KJ Bakkeveen
www.stapvoorstapsamen.nl
06-33920780 Hennie
06- 11475108  Arjen

Geplaatst in: Verzorging

Geef een reactie